Sova

Älskar att sova. Älskar ännu mer att drömma. Dock inte när det är läskiga drömmar. Men i natt så drömde jag så mycket trevliga drömmar, fick riktig ångest när jag vaknade och insåg att det inte var sant. Det kändes ju så verkligt! Jag ville bara somna om och fortsätta drömma.



Bilden hann inte ens bli klar innan jag förstörde den. Den blev för kladdig och ful för att jag skulle vilja fortsätta på den.


21/9-10

Den här dagen känns så här lagom onödig. Vi har två lektioner och en av dom är idrott. Tjoho...

God morgon förresten.


I'm Not Your Toy

JAG HAR STÄDAT! Och efter det så ritade jag lite.



I'm doing it for a thrill

Idag ska jag se till att få något gjort eftersom att jag ska stanna hemma från skolan. Jag ska plugga och städa. Har planerat att städa mitt rum i över en månad nu (jag vet, äckligt) och har fortfarande inte gjort det. Men nu jävlar.

Förutom det så såg jag Resident Evil med Hanna igår på bio. 3D ftw, elr, nästan. Var lite jobbigt i början.


Bilder från i fredags

Jag försöker väcka Klara. Hon bara somnade helt plötsligt. Asotrevligt tycker jag. Passa dig Klara.


Förlåt

Gud vad dålig jag är på att blogga. Men jag har ju inget att blogga om så väntar hellre tills jag har något att blogga om.

Rastlös

Känner mig otroligt rastlös. Har jag inget att göra som nu så borde jag ta fram läxorna, men jag orkar inte. Har huvudvärk också. Det är sånna här stunder jag önskar att jag hade tagit vara på helgen lite bättre, för det känns otroligt sorgligt att tänka på att det var så här min helg såg ut. Jag satt. Inne i mitt rum. Själv och uttråkad. Dock så målade jag nästan tre bilder med akvarell, men det sög när jag såg att bilderna jag gjort såg ut som något som ett barn från lågstadiet kunde gjort.

Här är en av dom, dom andra två jag gjorde är för pinsamma för att visa. Blev nöjd med typ himlen och palmerna längst bort, resten är bajs.


The Lovely Bones

Filmen såg jag igår. Kan säga att det är en av dom absolut bästa filmerna jag sett. Blev så berörd av den och kan verkligen inte sluta tänka på den. Så fin och sorglig.



En andra chans

Nu skall det börja bloggas igen. Eller får se om jag orkar med det eller inte. Vet ju inte vad jag ska blogga om. Kan ju börja med att skriva om att VMA's pågår just nu så imorgon ska jag se det. Låter spännande, jag vet. Men har ändå inget bättre för mig. Imorn börjar en ny vecka och det känns lika surt som vanligt. Idrott och spanska, finns inget bättre att starta veckan på...


RSS 2.0